Sunday, April 4, 2010

Ma indragostesc!

O prietena mi-a spus ca dragostea e singurul lucru pe care oricat l-ai da, tot mai poti sa-l dai. Si pentru mine, acest lucru e adevarat - nu stiu pentru voi.
De cate ori vad un cuplu fericit, zambesc si ma bucur - ca undeva, intr-un timp apropiat, e si fericirea mea in doi :)

Dar nu vreau sa scriu ca ma indragostesc de un anume/oarecare El ( ca se intampla, asta e alta poveste :P ) ... vreau doar sa spun ca e o vreme minunata pentru a sta cu prietenii - si lor vreau sa le multumesc!

Pentru ca sunt niste oameni deosebiti: darnici, ascultatori, incurajatori, gata sa-i bata pe bad guys care rup inimile :P, ca nu sunteti de acord cu mine si aveti rabdare sa-mi explicati de ce nu sunteti de acord, ca ascultati sfaturile mele si ca-mi multumiti cand dau rezultate bune >:D<

"A man sees in the world what he carries in his heart." Johann Wolfgang Goethe. Imi place mult acest citat - poate de-asta imi place atat de mult de voi, ca imi amintiti de mine? :) I know I know, modesta ca de-obicei :) De fapt... nu sunt modesta - pentru ca voi toti stiti la ce fel de lume sper eu - o lume frumoasa, cu oameni buni si cinstiti, unde meritele individuale sunt recunoscute. Si pentru ca majoritatea vreti acelasi lucru, cred ca suntem mai aproape de lumea pe care ne-o dorim.

Cred ca suntem o generatie foarte norocoasa ca putem lega prietenii fara sa ne temem de razboaie, bad health care si alte lucruri care speriau generatiile trecute.

Ma indragostesc de primavara, de oameni, de locuri - de fapt, ma re-indragostesc.

Cat despre un EL ... o sa-i facem si lui loc in gasca ... cand o sa apara :) Pana atunci, fericirea e in toi :)