Saturday, April 1, 2017

Transformari

Pe Andrei l-am cunoscut in 2013, la Cluj. Un barbat bine, lucra in domeniul IT, facea voluntariat - un om cu bun simt si o cultura generala vasta - portretul robot al unei persoane de succes. Cand discutia a mers catre mama lui naturala si mama lui, mi-am dat seama ca povestea e mai lunga.
Andrei nu a avut cea mai usoara viata si de la 4 ani a ajuns in grija organizatiei S.O.S. Satele Copiilor, intr-un judet al Transilvaniei. Impartea casa cu inca 7 copii care au avut un start dificil in viata si despre asistenta maternala care a avut grija de el vorbeste referindu-se la "mama". Acum are 29 de ani, este IT-is la Cluj si si-a cumparat un apartament in orasul natal, "pentru cand se va intoarce". Pentru el, ajutorul oferit de cei de la SOS Satele Copiilor a fost exact sprijinul necesar care l-a ajutat sa paseasca in viata fara frica. 

#Farafrica e si motto-ul noii campanii de la Dr. Oetker, care doneaza cate 1 euro catre SOS Satele Copiilor pentru fiecare poveste inscrisa pe http://www.prajiturifarafrica.roDonatia va merge catre divizia Mama SOS, care ofera copiilor vulnerabili, ce au pierdut sprijinul familiei biologice, o a doua sansa de a creste alaturi de o familie iubitoare. Tu in viata ai avut momente in care ai facut ceva fara frica? Poate ai plecat intr-un oras nou sau ti-ai transformat pasiunea in meserie, sau ... ai pus poza cu cine, desi stiai ca a doua zi esti asteptat la antrenament... Orice ai facut, spune-ne tuturor, si ofera o sansa unor copii care au mare nevoie de ea. TU ii poti ajuta, prin cel mai mic exemplu al tau, sa ajunga cea mai buna versiune a lor. 



4 comments: