Friday, October 5, 2018

Divide et Impera - sau cum serbeaza romanii Centenarul

Oricum incepem, pare ca Dragnea a castigat deja.

Prietenii mei care au plecat din Teleorman de mai bine de 10 ani imi spun ca acolo e un loc fara de speranta. Speranta luata de Dragnea si ai lui.
Se pare ca patura lui e mare. Momentan, se pare ca e cat Romania. Tocmai cand lucrurile mergeau prost pentru el, Puf - magie, a scos un referendum la inaintare si ne-a divizat iar.
Nu stiu daca el are un strateg politic sau el este atat de inteligent incat sa foloseasca principiile filozofilor trecuti. Inca nu mi-l imaginez pe Dragnea stand intr-un fotoliu cu o patura si un ceai, si citind Machiavelli, Sun Tzu si altii ca ei.

Divide et Impera : Filip al 2-lea al Macedoniei, Caesar, Napoleon Bonaparte. Parca Liviu Dragnea nu face parte din acest grup select  - dar se foloseste de aceelasi principiu. Eram aproape toti uniti in fata abuzurilor comise de el si de cei care ii respecta ordinele - cand, iata-ne din nou dezbinati.

Anul centenarului era un prilej de a ne reuni. Suntem mai dezbinati ca niciodata din cauza... dragostei? Dragostea - acel sentiment minunant care iti da viata si parca ai putea sa muti si muntii, a ajuns marul discordiei. Dragostea, dragii mei, este un drept al tuturor.
Oare de ce sa fie oameni ingraditi de la asa ceva?

Dragnea si Prietenii - nu puteti voi fura cat putem noi iubi!

Dragii mei romani, crestini, atei, lgbt - va intreb : ce se va intampla in 8 octombrie daca Referendumul este valid si va fi DA?
Dar daca este valid si va fi NU?
Daca vor fi cazuri mari de frauda ( 100.000 - 1.000.000 ? ) si referendumul va iesi asa cum vrei? ( DA sau NU?)

Noi cum vom mai trai ca oamenii?

Va rog pe fiecare sa va dati singuri raspunsul - si sunt convinsa ca in sufletul vostru se ascunde bunatate si iubire, atat de multa - incat oricat ar fura ei, noi vom avea mai multa. Dragnea si Prietenii - nu puteti voi fura cat putem noi iubi!


No comments:

Post a Comment