Tuesday, October 11, 2016

Pe la Curaj pe-acasa :)

Buna tuturor,

Se spune ca nu omul are o pisica ci pisica are niste sclavi bipezi.

Asa ceva este si in cazul lui Curaj :) motanul plin de viata si iubire din imaginile de mai jos. Prin urmare, eu, Femeia - sclav, am privilegiul de a transpune in cuvinte omenesti mieunaturile lui Curaj.

Dormi? Tu... Hei, Dormi?
Momentan Curaj are 4 Oameni sclavi - 3 Barbati sclavi si o Femeie sclav si sta intr-un apartament cu 3 camere, la etajul 1 al unui bloc, cu vie la balcon. Este un decor normal care ar putea fi imbunatatit. Ca orice Conducator are un rol important: in momentele grele ale vietii trebuie sa fie acolo, pentru ca noi, oamenii de rand, sa simtim putina afectiune. In principiu, o zi din viata lui Curaj se desfasoara astfel : se trezeste dimineata la ora 4 pentru a se asigura ca toata casa doarme. Un rol important - cineva trebuie sa ne vegheze somnul. Cum se asigura ca dormim? Sare pe noi de cateva ori, cu foarte mare blandete.

Ok, Ma urc pe tine sa iti simt pulsul
Ioai ce buna ar fi o piatra naturala in loc
 de gresie sa ma pot scarpina linistit


De la 7 pana la 9 dimineata cere incontinuu de mancare si ne conduce pe toti la usa si ne ureaza o zi frumoasa - doar trebuie sa aducem mancare acasa pentru cel mai iubit dintre motani. Pana la 19 seara, doarme, trebuie sa aibe forte proaspete pe cand ne intoarcem de la munca. De la ora 19, incepe actiunea : oameni sclavi vin obositi de la munca, si atunci el trebuie sa fie acolo pentru ei, sa se gudure pe la picioarele lor pentru a le amintii ca sunt iubiti, sa ajunga la ei in brate, sa se alinte. Cel mai bine oamenii reactioneaza la momentele in care Curaj se tavaleste pe gresia de jos sau se plimba prin proaspat amenajata jungla.
Oare cum e lumea afara?

Si daca plec eu, voi ce va faceti fara mine?
Ok, ok. Nu mai insistati ca revin

Curaj merge mereu cu noi prin baie ca sa se asigura ce suntem linistiti. Tot el vine si se uita cu noi la filme. Chiar si citeste cu noi. Bineinteles ca la ora 20 ne aminteste ca e vremea cinei - o masa usoara . Cel mai mult ne aminteste sa ne deconectam - adica sa lasam telefonul si laptopurile de munca in pace - mereu se urca pe tastatura cand simte un pericol iminent. Seara, pe la ora 22 ne aminteste ca e vremea de reincarcat bateriile. Stie ca e momentul in care se aprind lumanarile pentru aromaterapie.


Oare a venit?

Sa stii ca blanita asta adorabila
 se tina cu mancare buna
Trebuie sa fiu insistent in casa
asta ca sa nu mor de foame?
 Da-mi mie portia ta sa nu te ingrasi
Cine a comandat varza cu floarea soarelui?


Deci, eu nu te zgariu prea tare si tu imi cumperi ce vreau de la Stona.ro?
 De-acord! 
Cateodata e greu sa fii motan - trebuie sa fii mereu adorabil si sa primesti afectiune - noroc ca din cand in cand mai apar provocari care te scot din rutina - cum a fost si aceasta, oferita de Stona.ro, un magazin care si-a lansat recent websitul ( la o prima privire, ne-au venit idei noi pentru decorarea templului pisicesc). Invitam toate felinele si sclavii lor, mai ales pe cei din zona Bucuresti, Brasov, Ploiesti la Zilele Portilor Deschise  unde se asigura chiar si transport demn de un stapanitor. Pare o experienta interesanta si utila : ca sa putem fi mereu la inaltime trebuie sa invatam lucruri noi. Poate le veti invata chiar in aceeasi zi de la Lorand Soares Szasz - care va fi prezent pentru a vorbi despre cai pentru dezvoltarea afacerilor.
Of muritorii astia... Ce sa ma fac cu ei? Lorand, Ma ajuti tu te rog?


Noua ne place foarte mult viata noastra in casa lui Curaj, si n-am schimba nimic, decat poate putin decorul din balcon cu o piatra naturala.



1 comment:

  1. Am locuit si eu in gazda lui Curaj si pot sa zic ca am reusit sa-i fac pe plac <3.

    ReplyDelete