Thursday, November 21, 2019

As vrea sa castige Klaus, dar sa tremure un pic!

Duminica se poate vota. E un drept pentru care o parte din stramosii nostri au luptat. Unii chiar au murit. Acum, fiecare dintre noi poate face inventarul pierderilor din familia sa, gandurile ce urmeaza sunt despre altceva.

Imaginati-va ca aveti ceva care va face viata completa, ceva care este asa de impamantat in viata voastra, ca deja face parte, e de la sine inteles ca e acolo, ca a fost (aproape) mereu si ca va fi intotdeauna. Mama voastra, tatal vostru, copilul vostru, iubitul vostru, motanul vostru, prietenii vostri, mintea voastra, sanatatea voastra - ceva ce deja luam de-a gata. Ce ati ales? :) Ceva ce va face inima sa zambeasca, mintea sa se linisteasca si corpul sa pluteasca. 

Acum urmeaza partea care ar trebui sa va activeze frica, si s-ar putea sa doara putin ( mai mult).
Acel lucru care va da linistea, dispare...sau isi pierde din proprietati drastic ( se imbolnaveste grav, are un accident cu urmari tragice). Ce faceti? Incepeti sa va rugati, sa plangeti, sa promiteti ca daca veti mai primii o sansa  o veti utiliza la maxim, ca o sa faceti lucrurile mai bine. 

Klaus are sansa sa invete din experienta lui Dan, a lui Mircea ( vs. Traian) , a americanilor ( George Bush sr., Al Gore si lista poate continua) , a cui vrea el. Poate sa aibe un cosmar la noapte. La fel si PNL. La fel oricine. Klaus, daca din 25.11.2019 ai inceta sa mai fii Presedintele Romaniei, cum te-ai simtii? Ti-ar parea rau ca in sfarsit ai Guvernul Liberal dorit, daaaar, ai facut anumite greseli, sau ai facut mai putin decat ai fi putut? Ti-ar parea rau? Te-ai enerva? Ti-ai dorii sa fi procedat altfel? Daca da, atunci acum e momentul sa te schimbi. Pentru ca mereu e momentul daca iti doresti. 

Noi, cei ce nu suntem Presedintii acestei tari, avem nevoie de cineva, zic eu, care sa se preocupe de noi, asa cum a jurat:

Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Tu stii daca ai daruit toata puterea si priceperea. In cazul in care ai dubii, aici e un videoclip. Pentru noi, non-Presedintii Romaniei, poate fi si acesta un moment sa ne trezim: suntem in Postul Craciunului, in ultimele saptamani ale anului, ale decadei - un moment in care este foarte prielnic sa facem inventarul a ceea ce avem, si sa multumim. Fiecare cui doreste. 



Daca ai rezonat cu ceva scris aici - ma bucur si sper sa imi impartasesti si mie, candva. Multumesc :)

P.S. sper sa tremure exact cat trebuie, pentru binele tarii noastre.
P.S. 2 - nimic din ce avem nu este al nostru, in afara de aceasta clipa :) Eu iti multumesc ca esti aici, draga cititorule

No comments:

Post a Comment